You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

BIROTECH Pres SRL

Indosariere documente

Subcategorii

Aparat de indosariat cu spirale continue pas 4:1, pentru uz mic de birou sau uz cu un volum mic de lucru.dimensiuni indosariere: max. A4/41 gauricapacitate perforare: max. 12 coli de 70g/mppas de legare: 6.35 mm (4:1)cutite anulabile: Nutip carcasa: ..
862,65 Lei
Aparat entry-level multifunctional pentru utilizare in birouri mici sau acasa !!! Poate executa indosariere cu inele din plastic cat si perforarea standard cu 4 gauri rotunde cu diametru de 6mm pentru caiete mecanice sau arhivare in bibliorafturi. De..
234,50 Lei
Cleste portabil pentru taierea si inchiderea spiralelor continue din plastic, acesta este usor de folosit, compatibil cu toate tipurile de spirale continue din plastic...
116,50 Lei
Echipamentul HD300 reprezinta o noua solutie pentru indosarierea documentelor cu spirala continua din plastic. Echipamentul este compact si are dimensiuni reduse, fapt ce il face foarte util pentru folosirea in cazurile de spatiu limitat. De asemenea..
1.048,50 Lei
Aparat profesional electric de indosariat cu spirale continue pas 4:1 , pentru uz profesional de birou sau uz comercial cu un volum mediu de lucru.dimensiuni indosariere: max. A4/47 gauri (ovale)capacitate perforare: max. 22 coli 70g/mppas de legare:..
4.611,00 Lei
Echipament de indosariat cu inele din plastic, cu un nou sistem revolutionar de perforare a colilor, ce ofera o reducere cu 20% a efortului fizic depus de operator in momentul perforarii datorita unui sistem ergonomic revolutionar ce permite perforar..
313,00 Lei
Afişare 1 - 6 din 7 (2 pagini)