You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

BIROTECH Pres SRL

Faltuire (pliere) documente

Echipament destinat pentru faltuirea documentelor de format maxim SRA3. Foarte usor de utilizat, permitand utilizatorilor sa realizeze 7 tipuri diferite de faltuire. Comparativ cu modelul CFM 600, acesta are dotari cu caracteristici mult avansate, in..
18.306,50 Lei
SF-12M este un echipament de faltuire solid si fiabil, reprezentand o solutie economica pentru faltuirea (impaturirea) documentelor cu volum moderat de lucru. Echipamentul poate fi folosit pentru o gama variata de lucrari , fiind in acelasi timp si u..
5.235,50 Lei
Echipament destinat pentru faltuirea documentelor de format maxim A4. Ideal pentru birou sau centre mici de copiere, ofera pana la 3 tipuri de faltuire.Caracteristici:constructie integrala din metal dursistem automat de alimentare cu hartie prin fric..
5.810,50 Lei
SF-22M este un echipament de faltuire solid si fiabil, reprezentand o solutie economica pentru faltuirea (impaturirea) documentelor cu volum mediu de lucru. Echipamentul poate fi folosit pentru o gama variata de lucrari , fiind in acelasi timp si uso..
6.735,00 Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)