You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

BIROTECH Pres SRL

Distrugatoare documente

Distrugator documente, tip strip-cut (fasie), excelent pentru uz personal de birou sau biroul de acasa, cu dimensiuni compacte si recomandat pentru un regim moderat de lucru. Regimul de utilizare recomandat pentru acest model este de maxim 40-50 oper..
588,00 Lei
Distrugator documente PROFESIONAL, tip strip-cut (fasie), excelent pentru uz personal de birou sau activitati de secretariat, cu un design placut si display LCD de lucru ce afiseaza functiile de lucru, ideal pentru a fi folosit pentru cantitati mari ..
1.689,00 Lei
Distrugator de documente entry-level, tip cross-cut, conceput pentru utilizare in activitati personale de birou si secretariat, activitati hobby acasa, cu un volum mic de lucru !!! Poate distruge documente cu o latime maxima de 220 mm, potrivit pentr..
370,00 Lei
Distrugator documente, tip cross-cut (confetti), excelent pentru uz personal de birou sau activitati de secretariat. Regimul de utilizare recomandat pentru acest model este de maxim 50 operatiuni de distrugeri pe zi !!!distrugator documente cu deschi..
1.135,00 Lei
Distrugator documente, tip cross-cut (confetti), excelent pentru uz personal de birou sau activitati de secretariat, cu un design foarte placut.distrugator documente cu deschidere 230 mmcapacitate maxima de distrugere 16 coli/70gdistrugere de tip cro..
1.149,00 Lei
Distrugator documente PROFESIONAL, tip micro-cut (micro-confetti), excelent pentru uz de birou sau activitati de secretariat, cu un design placut si display LCD de lucru ce afiseaza functiile de lucru, ideal pentru a fi folosit pentru cantitati medii..
1.766,00 Lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)