You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

BIROTECH Pres SRL

Case de marcat pentru taximetrie

Taximetru Electronic Ectra K22FEste conceput pentru a se integra in mod natural in interiorul masinii. Elibereaza bon fiscal conform legii in vigoare.SpecificatiiCaracteristici TehniceTensiune de alimentare9V la 16VConsum Functionarea obisnuita&..
Noul taximetru dispune de toate aprobarile si autorizarile metrologice si fiscale cerute de legislatia nationala si europeana.Fiabilitatea ridicata dovedita in exploatare, usurinta in utilizare si designul compact fac din noul..
Aparatul de taximetrie  Equinox de la Romlogic Tehnologic este un taximetru inteligent care incorporeaza toate instrumentele <br>de care un sofer de taxi are nevoie pentru a-si desfasura activitatea.UN APARAT REVOLUTIONAREquinox este un ta..
Lampă D-L. Acest model a fost creat şi lansat pe piaţă în 2006. Se caracterizează prin faptul că echiparea se face cu diode LED.Extremităţile acestui tip de lampă taxi sunt transparent color, roşu şi verde, pentru indicarea stării autovehiculului (LI..
DescriereMICROSIF 04 taximetru fiscal cu jurnal electronic. Tensiunea de alimentare:9 ...16 VccDimensiuni:75 x 100 x 130 mmTemperatura de functionare:-25C ...+50CConstanta masinii K:500...30000 imp/KmViteza de comutare:10 Km/oraViteza maxima a m..
Ventuza magnetica 3NEO Fl90 recomandata pentru lampile tip ELKADiamentru: 90 mmAre dublu rol: ventuza si magnet.Acest produs a fost conceput pentru a facilita montarea lampilor tip ELKA pe autovehicule.Ventuza magnetica este prevazuta cu un surub M6,..
31,00 Lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)