You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

BIROTECH Pres SRL

Accesorii finisare documente

Subcategorii

Echipament multifunctional semiautomat pentru operatiuni de faltuire si capsare, sau numai faltuire sau capsare, cu un design placut si foarte usor de folosit.Simplu de utilizat:  Doar introduceti colile si aparatul le va capsa manual si faltui ..
4.639,00 Lei
Echipament pentru taiat carti de vizita. Model cu un design elegant si usor de folosit pretabil pentru centrele specializate in productia de carti de vizita cu un volum mic/mediu de lucru.model cu un design elegant si usor de folosit pretabil pentru ..
1.764,00 Lei
Jogger pentru ordonare/asezare hartie, cu aer.  Nivel vibratie si volum de aer ajustabil. Un echipament simplu si esential pentru organizarea documentelor. Jogger-ul JOGGA 450 inlocuieste efortul operatorului de a alinia stiva de documente prin ..
8.327,00 Lei
Dispozitiv personal de birou, pentru rotunjit colturile cartilor de vizita.Dispozitiv cu carcasa din plastic pentru rotunjit colturile cartilor  de vizita cu uz de birou si secretariat.  La o singura actionare rotunjeste o coala de pana&nbs..
37,00 Lei
Perforator pentru executarea gaurii ovale, necesara pentru introducerea clipsurilor la ecusoanele laminate..constructie metalicadimensiunea gaurii: 13mm(L)x3mm(H)dispozitiv de ghidare inclusmargine ajustabila intre 6-11mmcapacitate perforare: 1,2mm P..
101,00 Lei
Placute suport taiere cu proprietati de "REGENERARE"Materiale inovatoare cu proprietati de auto-regenerare.Material rezistent si regenerabil in 3 straturi.Rigla de mare acuratete cu scala in cm.Suprafata neteda ce permite scrierea si taierea...
17,00 Lei
Afişare 1 - 6 din 9 (2 pagini)