You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

BIROTECH Pres SRL

Noile case de marcat fiscale

Noul model de casa de marcat WP-500 este avizat in conformitate cu prevederile Art.3 alin. (2) din OUG 28/1999, Art.17 lit.f) din Normele de aplicare.Principalele modificari ale noului model de casa de marcat DP-25:tastatura in limba romanameniu prie..
Noul model de casa de marcat DP25 este avizat in conformitate cu prevederile Art.3 alin. (2) din OUG 28/1999, Art.17 lit.f) din Normele de aplicare.Principalele modificari ale noului model de casa de marcat DP-25:tastatura in limba romanameniu priete..
Noul model de casa de marcat DP150 este avizat in conformitate cu prevederile Art.3 alin. (2) din OUG 28/1999, Art.17 lit.f) din Normele de aplicare.Principalele modificari ale noului model de casa de marcat DP150:tastatura in limba romanameniu priet..
Noul model casa de marcat PORTABILA WP50 avizat in conformitate cu prevederile Art.3 alin. (2) din OUG 28/1999, Art.17 lit.f) din Normele de aplicare.Principalele modificari ale noului model WP50:tastatura in limba romanameniu prietenos special recon..
Avizate in conformitate cu noua lege fiscala Cele BIG PLUS sunt ultimele case de marcat produse in casa Custom care datorita noilor procesoare adoptate imbina avantajele estetice si functionale ale gamei BIG cu tehnologia moderna de cosum redus.Casel..
KSMART este noua casa de marcat portabila, foarte compacta si care introduce noua tehnologia a consumului redus, dezvolatata de Custom,ideala pentru produsele cu baterie interna. Avand un design modern si dimensiuni reduse, KSMART este produsul ideal..
Afişare 1 - 6 din 10 (2 pagini)