You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

BIROTECH Pres SRL

Imprimante - multifunctionale

Subcategorii

A4; imprimanta laser monocrom.HL-1110E este o imprimantă cu un design stilat pentru birouri mici, şi este destul de compactă pentru a se încadra oriunde. Veţi imprima la viteze şi calitate pe care le obţineţi de obicei de la echipamente mai scumpe.CA..
A4, Letter, B5(JIS), A5, A5(Latura lungă), A6; imprimanta laser color; Wi-Fi.Scoate până la 18 pagini color pe minut, la o calitate excepţională si cu un aspect profesional; şi cu o tavă având capacitatea de 250 de coli nu e nevoie să alimentaţi des...
802,70 Lei
A4; multifunctional laser monocrom; Wi-Fi; Imprimare / Copiere / Scanare / Fax.Imprimantă multifuncțională laser mono compactă cu wireless Brother MFC-1910WE.CARACTERISTICI:Tip imprimantă                  ..
560,00 Lei
A4, A5, A6; multifunctional laser color; Imprimare / Copiere / Scanare / Fax.Multifunctional LED color cu duplex si reteaPoate ca nu este prea mare, dar este foarte istet: imprimare brilianta monocrom si color, copiere si scanare intru-un echipa..
1.525,00 Lei
A4, A5, B5; imprimanta multifunctional.Imprimanta Canon este conceputa sa printeze volume mari de documente avand o rentabilitate ridicata.Aceasta imprimanta este echipata cu un sistem de alimentare continua de tip CISS care permite reumple..
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)