Categorii

Solutii de vanzare si gestiune

Nu există softuri în acest moment

Adresa de e-mail
Canon imageRUNNER 1435 Copiator View full size

Canon imageRUNNER 1435 Copiator

A4; multifunctional laser monocrom.

Detalii

CF9505B005AA

2 164,00 lei

Adaugă în coş

30 Alte produse din aceeasi categorie

CARACTERISTICI:

Format A4
Functii disponibile Imprimare Copiere Scanare
Tehnologie Laser
Mod tiparire Monocrom
Duplex Da
Interfata USB Retea

MEDII PRINTARE

Formate medii de printare A4 A5 B5 Legal Letter Executive Statement Envelope 10 Envelope COM10 Envelope monarch Envelope C5 Envelope DL
Greutate mediu printare 64 - 90 g/mp

COPIATOR

Zoom 25 - 400 %
Rezolutie 600 x 600 dpi
Functii copiator Copiere multipla : 1 - 999 pagini

IMPRIMANTA

Viteza de printare alb/negru 35 ppm
Limbaj imprimanta UFRII PCL5 PCL6 PostScript 3
Rezolutie printare 600 x 600 dpi

SCANNER

Rezolutie scanner 300 x 300 dpi
Tip scanner DADF

CONSUMABILE

Tip consumabil Individuale (B)
Consumabile compatibile Toner negru C-EXV 50, 17600 pagini Drum unit negru C-EXV 50, 35500 pagini
Alimentare hartie 500 + 100 coli
Tava output 100 coli

ALTELE

Timp de incalzire 20 s
Capacitate memorie 512 MB
Dimensiuni echipament (W x D x H) 545 x 457 x 475.3 mm
Accesorii optionale FL Cassette-AC1 Plain Pedestal Type-G1
Altele Pachetul contine consumabile
Greutate echipament 23.7 Kg
Putere consumata 1500 W
Sistem de operare Microsoft Windows Server 2003 Microsoft Windows Vista Microsoft Windows Server 2008 Microsoft Windows server 2008 R2 Microsoft Windows 8 Microsoft Windows 8.1 Microsoft Windows Server 2012 Microsoft Windows Server 2012 R2 Mac OS X 10.5.8 sau ulterior
Caracteristici ecran LCD LCD alb-negru cu 5 linii

 

 

 

 
Canon imageRUNNER 1435 - Multifunctionala color A4 compacta si productiva este optimizata pentru grupurile de lucru mici.

Aceasta multifunctionala A4 este destinata firmelor preocupate de rentabilitate si asigura rezultate alb-negru rapide si eficiente. Designul compact ii permite sa se potriveasca usor in diferite medii, ca dispozitiv amplasat pe podea sau pe birou.
 
Beneficii

• Imprimare, copiere, scanare color
• Imprimare monocolor eficienta A4 la 35 ppm
• Capacitate hartie de pana la 1100 de coli
• Scanare catre mai multe destinatii cu asistenta (OCR) PDF cu posibilitate de cautare
• Adobe PostScript original si PCL
• Gestionare usoara a unui dispozitivului si a intregii flotei, cu control asupra costurilor si integrare
• Consumabile usor de inlocuit
• Suport pentru imprimare si scanare mobila
• Consum redus de energie
 
 
Organizati fluxurile de lucru cu documentele
imageRUNNER 1435 administreaza volumele de lucru ale micilor grupuri de lucru solicitate, datorita unui design robust, unei capacitati de hartie de 1.100 de coli si a unei viteze rapide de iesire de 35 ppm. Administrarea documentelor este lipsita de efort datorita functionarii intuitive, precum si scanarii color productive si conversiei intr-o gama larga de formate. Utilizatorii pot de asemenea sa scaneze si sa trimita direct si cu usurinta documente la o varietate de destinatii, inclusiv catre e-mail si foldere partajate. Capacitatile de imprimare si scanare mobila, precum si scanarea sau imprimarea direct din memoria USB, asigura mai multa flexibilitate.

Controlati costurile
Acest dispozitiv combina functiile mai multor dispozitive intr-unul singur si ofera un randament eficient din punct de vedere al costurilor. Costul total de imprimare poate fi redus si mai mult prin functii care usureaza sarcinile administrative si de gestionare, printre acestea fiind colectarea automata a contoarelor, gestionarea tonerului si diagnosticarea de la distanta, precum si capacitatile de gestionare centralizata a unui dispozitiv si a intregii flote.
In plus, controlul costurilor nu poate fi mai simplu; software-ul integrat uniFLOW de la Canon ofera o transparenta si gestionare imbunatatite, permitand urmarirea si alocarea anumitor lucrari de imprimare catre indivizi, departamente, locatii si proiecte, precum si generarea unor rapoarte pentru fiecare utilizator in parte.

Securizati informatiile confidentiale
Informatiile dvs. sunt protejate printr-o serie de caracteristici standard, cum ar fi imprimarea nativa in siguranta, precum si suport pentru protocoale de securitate de retea standard in domeniu, cum ar fi IP Sec. Optiunile suplimentare de securitate, inclusiv controlul accesului pe baza de utilizator si PDF-urile criptate ofera niveluri suplimentare de securitate, pentru a va proteja informatiile confidentiale.

Gestionati dispozitivele eficient
Echipat cu noul controler imageRUNNER, se integreaza perfect in mediile IT, acceptand standarde cum ar fi PCL si Adobe PS real. imageRUNNER 1435 ajuta la usurarea sarcinilor de gestionare si administrare a flotei dvs. prin colectarea automata a masuratorilor contoarelor, gestionarea consumabilelor si diagnosticare. Actualizarile de firmware de la distanta se pot face de la dispozitiv, reducand si mai mult timpii de inactivitate. Designul compact al acesteia, ca dispozitiv de birou sau autonom, impreuna cu capacitatile avansate de gestionare, fac din imageRUNNER 1435 dispozitivul perfect pentru o utilizare echilibrata, alaturi de modelele mai late imageRUNNER si imageRUNNER ADVANCE.

Respectati mediul
Acest dispozitiv certificat ENERGY STAR® corespunde ultimelor cerinte pentru etichetele de mediu precum Blue Angel si ofera un consum nominal TEC redus, de 2 W sau mai putin in modul inactiv. In plus, imageRUNNER 1435 contine unele piese din materiale plastice reciclate si bioplastice.