Categorii

Solutii de vanzare si gestiune

Nu există softuri în acest moment

Adresa de e-mail
Samsung SL-M2625, A4, imprimanta laser monocrom View full size

Samsung SL-M2625, A4, imprimanta laser monocrom

A4; imprimanta laser monocrom.

Detalii

30 Alte produse din aceeasi categorie

Imprimati rapid, nu mai asteptati

Oricat de solicitante ar fi necesitatile dvs. de imprimare, o imprimanta Samsung Seria Xpress M2625 va ofera, rapid, rezultate extraordinare. Economisiti timp, imprimand chiar si documente complexe la o viteza de pana la 26 de pagini pe minut (PPM),cu ajutorul procesorului puternic de 600 MHz si al memoriei de 128 MB. Datorita procesorului cu nucleu Cortex-A5, acest model este mai rapid cu pana la 25,6% fata de cele anterioare, devenind, astfel, una din cele mai rapide imprimante din clasa sa. Astfel, va va ajuta sa lucrati mai rapid, sa fiti mai flexibil si mai productiv.

Faceti impresie buna prin calitatea deosebita a imprimarii

Acum, oricine poate realiza imprimari impresionante, de calitate profesionala. Imprimanta Samsung Seria Xpress M2625 ofera imprimari clare, precise, care vor avea, in mod sigur, un impact considerabil. Datorita rezolutiei efective de 4.800 x 600 dpi si a tehnologiei Rendering Engine for Clean Page (ReCP),va puteti bucura de performanta si calitate superioare, fara a fi necesara o imprimanta incomoda, de dimensiuni mai mari. Mai mult, functiile care ii pun in valoare calitatile va ofera imagini mai detaliate, mai fluide si text mai clar.

Imprimati pe mai multe tipuri de hartie pentru toate tipurile de utilizari

Samsung Seria Xpress M2625 este capabila sa realizeze orice trebuie sa imprimati. Aceasta imprimanta mica, dar robusta poate utiliza o gama larga de suporturi de pana la 220 de grame pe metru patrat (gmp),inclusiv hartie, etichete, fise, plicuri si folii transparente pentru retroproiector (OHP). Puteti selecta cu usurinta tipul de hartie necesar de pe tava multifunctionala (MP),imbinand comoditatea cu flexibilitatea.

Reduceti consumurile de energie si consumabile

Cu Easy Eco Driver, puteti face economii de pana la 20% la toner si hartie, reducand totodata consumul de energie. Acest software va ajuta sa eliminati elementele de pe pagina care utilizeaza cantitati mari de toner, precum imaginile si caracterele aldine, sau sa deschideti culoarea textului, pentru a fi necesar mai putin toner. Puteti previzualiza si edita documentele inainte de imprimare, pentru a va asigura ca rezultatul final satisface necesitatile dvs. in ceea ce priveste eficienta, dar si calitatea. Simulatorul Eco va afisa procentajul estimat de reducere pentru CO2, electricitate si hartie, astfel incat sa constatati singur diferenta.

Reduceti costurile cu sistemul separat de alimentare cu toner

Cu sistemul separat de alimentare cu toner de la Samsung, cartusul de toner si unitatea imagistica sunt alimentate separat. Astfel, va trebui sa achizitionati numai cartusul de toner, cand se goleste, iar costurile totale de functionare ale imprimante, ca si costul per pagina, vor fi reduse. De asemenea, instalarea este simpla, pentru ca dvs. sa consumati mai putin timp si mai putini bani pentru intretinerea imprimantei. Puteti totodata sa va echilibrati bugetul pentru a satisface toate necesitatile de imprimare.

Monitorizati si gestionati cu usurinta imprimanta

Easy Printer Manager de la Samsung va permite sa urmariti setarile imprimantei, starea dispozitivului, comenzile de consumabile si faxurile, toate prin intermediul unui singur software. Puteti sa vedeti in mod comod rapoartele de eroare, sa monitorizati starea imprimantei si a consumabilelor si sa gestionati de la distanta setarile. Totul va este oferit prin intermediul unei unice interfete, care reuneste toate setarile si aplicatiile pentru imprimanta Samsung.

Mai bine pentru bugetul dvs. si pentru planeta

Reduceti costurile pentru toner si hartie cu butonul Eco One Touch. Este optimizat, astfel incat cu un singur clic pe buton puteti utiliza cu usurinta imprimari N-in-1 si duplex, care va ofera posibilitatea de a imprima mai multe pagini ale documentului pe o singura coala si de a trece peste paginile albe care produc risipa. Cu ajutorului modului de economisire a tonerului puteti reduce, de asemenea, consumul de toner, scazand si mai mult costurile pentru imprimare.