Categorii

Solutii de vanzare si gestiune

Nu există softuri în acest moment

Adresa de e-mail
Canon PIXMA IP-2850, A4, imprimanta multifunctional View full size

Canon PIXMA IP-2850, A4, imprimanta multifunctional

A4; imprimanta multifunctional.

Detalii

30 Alte produse din aceeasi categorie

Aceasta imprimanta compacta asigura o imprimare de inalta calitate, accesibila, datorita tehnologiei Canon FINE si cartuselor de cerneala XL optionale. Beneficiind de conectivitate USB, aceasta imprimanta este o imprimanta perfecta de uz personal pentru biroul dvs.


Beneficii:

- Imprimanta compacta, eleganta si accesibila pentru acasa
- Imprimari de inalta calitate, cu tehnologia cartuselor FINE
- Viteze de imprimare a documentelor A4: 8,0 ipm monocrom/4,0 ipm color
- Imprimati mai mult cu mai putine costuri utilizand cartuse XL optionale
- Functia de oprire automata opreste imprimanta atunci cand nu este utilizata


Imprimanta accesibila pentru acasa

O imprimanta accesibila si usor de utilizat pentru a fi folosita in locuinta, cu doua cartuse de cerneala, ideala pentru a imprima documente utilizate zi de zi si fotografii ocazionale. Conectivitatea USB simpla si designul compact o fac sa fie deosebit de adecvata pentru utilizare ca imprimanta de birou pentru uz personal.

 

Imprimari de calitate

Imprimati documente si imagini de inalta calitate, cu un nivel impresionant al detaliilor, datorita tehnologiei Canon FINE si sistemului de cerneluri hibrid. Cartusul color utilizeaza cerneluri pe baza de coloranti, pentru imprimare in culori vii, in timp ce cartusul negru contine cerneala pe baza de pigmenti, pentru text clar, usor lizibil.

 

Redueti costurile cu cerneala

Imprimati mai mult cu mai putine costuri. Cartusele XL imprima semnificativ mai multe pagini si dureaza mai mult pana la schimbarea cernelii – ceea ce este ideal daca imprimati frecvent – si ofera o economie de pana la 30% pe pagina, comparativ cu cartusele standard echivalente.

 

My Image Garden

My Image Garden va ajuta sa va organizati fotografiile si sa le imprimati mai usor . Functiile avansata precum recunoasterea fetei va permit sa cautati printre toate fotografiile de pe PC, chiar si printre cele de mult uitate si sa le utilizati pentru a crea colaje atractive noi, in vederea imprimarii.

 

Imprimare inteligenta de pe Web

Functia Auto Clip din plug-in-ul Easy-WebPrint EX pentru Internet Explorer simplifica imprimarea exclusiv a ceea ce aveti nevoie de pe Web. Copiati informatiile selectate de pe pagini Web multiple si imprimati-le pe o singura pagina, pentru a economisi hartia.

 

Economisiti energie

Functia de oprire automata opreste automat imprimanta daca nu este utilizata o perioada de timp configurata, economisind astfel energie. Functia de pornire automata reporneste in mod convenabil imprimanta atunci cand incepeti sa imprimati. Modul silentios poate reduce semnificativ zgomotul emis la functionare pentru imprimare aproape complet silentioasa la domiciliu.