You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

BIROTECH Pres SRL

Distributie tehnica de birou

Subcategorii

Acest echipament profesional de lacuit are o constructie ultra compacta, este uşor de operat şi este conceput pentru lacuire UV cat si pentru lacuire cu lacuri pe baza de apa a tiparului digital cat si offset.Utilizarea lacurilor UV ( disponibile ata..
Aparat de indosariat cu nituri din plastic,  pentru uz profesional de birou.aparat de indosariat prin nituri din plastictip de indosariere cu caracter permanentcapacitate maxima de perforare 300 coli/80gcapacitate maxima de indosariere 300coli/8..
1.982,76 Lei
Ghilotina profesionala electro-hidraulica de mare capacitate pentru activitati comerciale cu volum ridicat de lucru.lungimea de taiere: 52 cmdisplay LCD pentru afisarea dimensiunilor de taiere si pentru programarea diverselor parametii de lucruacest ..
36.567,60 Lei
Capse metalice - 20 x 1000 buc./cutie..
14,00 Lei
Aparat entry-level manual cu o constructie robusta si rezistenta pentru utilizare in office personal si secretariat! Dotat cu cutite de taiere rezistente, poate taia carti de vizita tiparite pe format A4 ( 10 buc./coala ) pe cartoane cu o grosime de ..
544,36 Lei
Distrugator documente pentru uz personal acasa sau la birou.distrugator documente cu deschidere 223 mmcapacitate maxima de distrugere 5 coli/70gdistrugator de tip strip-cut (tip fasie)latime fasie taiata 6.8 mmviteza de taiere: 3.8 m/min.capacitate c..
116,56 Lei
Afişare 1 - 6 din 30 (5 pagini)