Categorii

Solutii de vanzare si gestiune

Nu există softuri în acest moment

Parteneri

S.C. Birotech-Pres S.R.L. - Partener Certificat Magister Software

Despre Magister Software

 • Magister SmartCash Retail Management System (RMS) reprezinta o solutie completa de management pentru magazine mici si mijlocii, asigurand in mod unitar toate functiile necesare controlului dinamic al activitatii.
 • Bazat pe o platforma SQL Open Source, SmartCash RMS permite automatizarea proceselor de vanzare, gestiunea stocurilor si managementul de magazin atat in cadrul magazinelor individuale cat si in lanturi de magazine centralizate.
 • Magister SmartCash Retail Management System reprezinta un pachet software specializat, inovativ, destinat comerciantilor mici si mijlocii.
 • Solutia software include componente pentru automatizarea ridicata a vanzarilor folosind sisteme POS sau case de marcat, precum si puternice unelte software pentru managementul de magazin sau pentru controlul lanturilor de magazine. SmartCash RMS asigura o integrare ridicata cu produse complementare din familia aplicatiilor de contabilitate si analiza de date, fiind proiectat in vederea adaptarii rapide la necesitatile in continua schimbare din acest domeniu de activitate.

 

S.C. Birotech-Pres S.R.L. - Partener Certificat Nexus Media SRL

Despre Nexus Media SRL

 • S.C. Nexus Media s.r.l. ofera solutii software profesionale si flexibile destinate integrarii in procesul de afaceri, solutii care ajuta sectorul de firme mici si mijlocii sa beneficieze de o mare eficienta operationala in gestionarea si prelucrarea informatiilor.
 • In activitatea noastra, o importanta deosebita o acordam in primul rand relatiei cu clientii nostri, iar in al doilea rand dezvoltarii de solutii noi concomitent cu perfectionarea solutiilor existente. Aceste doua principale obiective ale echipei noastre aduc clientilor nostri satisfactia cautata in utilizarea produselor noastre.
 • In relatia cu clientii si partenerii S.C. Nexus Media promovam profesionalismul, sinceritatea si respectul in dorinta de a mentine o comunicare care sa aduca plus valoare ambelor parti. Astfel, ne mandrim cu referinte excelente primite de la majoritatea clientilor nostri.
 • Bineinteles, succesul S.C. Nexus Media se datoreaza competentei si efortului sustinut a specialistilor nostri. Numai lucrul in echipa, a economistilor si informaticienilor firmei, a experientei si a pregatirii profesionale a acestora au dus la crearea si dezvoltarea produselor si serviciilor noastre.

 

S.C. Birotech-Pres S.R.L. - Partener Certificat Atlas Corporation

Despre Atlas Corporation

 • ATLAS Corporation se afla pe piata romaneasca inca din anul 1995 cand si-a inceput activitatea ca distribuitor al produselor Fujifilm iar in cei peste 10 ani de experienta si-a imbunatatit permanent performantele devenind un important jucator in domeniu.
 • Misiunea ATLAS Corporation este de a construi parteneriate de lunga durata bazate pe increderea in solutiile de calitate oferite atat clientilor cat si partenerilor sai .
 • Incepand cu anul 2002 ATLAS Corporation a preluat si distributia echipamentelor de birou SHARP, bazandu-se pe experienta acumulata in distributia unor marci de prestigiu precum: FUJIFILM, CONNEX, ORANGE, SONY si SANDISK
 • Echipa de profesionisti ai ATLAS Corporation este formata din peste 40 de persoane care lucreaza in departamentele de vanzari, marketing, logistica, servicii si suport tehnic, financiar-contabil si administratie. Principiul fundamental pe baza caruia ATLAS Corporation isi structureaza activitatea este cel al unei retele de distributie care acopera intreg teritoriul tarii si asigura o impartire a competentelor intre distribuitor si partenerii sai locali. Astfel ATLAS Corporation se adreseaza utilizatorului final fie prin intermediul retelei proprii de parteneri autorizati, fie prin intermediul echipei de vanzari directe, ce isi desfasoara activitatea in Bucuresti. Intreaga retea de parteneri ai ATLAS Corporation este formata din companii cu un inalt grad de profesionalism ce ofera servicii de calitate alaturi de produsele SHARP, a caror calitate este unanim recunoscuta.

 

S.C. Birotech-Pres S.R.L. - Partener Certificat DANUBIUS Exim SRL

Despre Danubius Exim

 • Compania Danubius-Exim SRL a fost infiintata in 1994, cu statutul de persoana juridica romana si capital integral strain. In anul 1997, Danubius avea sa incheie prima relatie de afaceri cu firma bulgara Datecs Ltd, unul dintre cei mai mari producatori de case de marcat din Europa. Pe parcursul celor peste 10 ani de activitate, Danubius a reusit sa devina unul dintre cei mai importanti importatori de case de marcat si solutii fiscale din Romania.
 • In anul 2007, pentru a veni in intampinarea nevoilor pietei, Danubius-Exim SRL incheie un contract de parteneriat cu Ingenico Franta, cel mai mare producator de POS-uri bancare din lume. DANUBIUS-EXIM a venit in intampinarea cerintelor clientilor sai prin oferta de produse de la cele doua companii de talie mondiala. Creativitatea, indrazneala, dinamismul, consecventa, grija fata de clientii sai, definesc Danubius-Exim in tot ceea ce face. Datorita volumului mare de vanzari, compania ofera clientilor sai preturi competitive pe care poate sa le mentina fara a afecta calitatea serviciilor oferite.
 • Va invitam sa experimentati produsele noastre si avem increderea ca vom impartasi aceeasi convingere: DANUBIUS-EXIM GANDESTE SPRE VIITOR!

 

S.C. Birotech-Pres S.R.L. - Partener Certificat Milo Trading 2000 S.R.L

Despre Milo Trading 2000 S.R.L

 • De la data înfiintãrii, societatea noastra si-a concentrat eforturile pentru a creea o retea de distributie si service în toatã tara pentru produse electronice din import si indigene. Principalele produse electronice pe care ne-am axat sunt casele de marcat si cantarele electronice (balante electronice).
 • Datorita modului în care am creat aceasta retea de distributie si service, Milo Trading 2000 , a obtinut exclusivitate în distribuirea produselor unor firme importante din Germania (QUORION , OPTIMA), Coreea (GLO LEE) si Slovacia ( ELCOM ).
 • Suportul tehnic pe care il oferim dealerilor si clientilor nostri a fost un factor determinant pentru dezvoltarea societatii noastre.
 • Incepand cu anul 1997 am dezvoltat un departament de integrare de sisteme informatice astfel incat putem oferii clientilor nostrii solutii complete "la cheie".
 • Pentru ca in prezent societatea noastra sa detina locul intai la nivel national prin "Dealerii" cu care colaboram ,dar si la nivel local , unde promptitudinea si calitatea serviciilor oferite ne-au asigurat succesul .
 • La inceputul acestui an , societatea noastra a fost recunscuta si pe plan european prin obtinerea certificariilor de calitate " BS EN ISO 9001:2000

 

S.C. Birotech-Pres S.R.L. - Partener Certificat Valmed Freemex SRL

Despre Valmed Freemex SRL

 • S.C. VALMED FREEMEX SRL a fost infiintata in 1994, obiectul principal de activitate este vanzare si service pentru case de marcat. Societatea este reprezentanta a S.C.ORGTEHNICA JSC ,TREMOL Ltd, unul din marii producatori de case de marcat din BULGARIA, cu experienta de peste 30 de ani in acest domeniu. Dupa promovarea Ordonantei de Urgenta nr.28 din 30.03.1999 si a Normelor de Aplicare a Ordonantei de Urgenta, S.C VALMED FREEMEX SRL s-a numarat printre primele 5 societati care au obtinut Avizul favorabil al Ministerului de Finante pentru distributie si service a AMEF. S.C. VALMED FREEMEX SRL dispune de o retea de distributie si service cu peste 150 de societati, care acopera teritoriul Romaniei. Raspunzand cerintelor pietei, in societate au fost dezvoltate diferite programe de cuplare a caselor de marcat cu PC si diverse periferice, cum ar fi: cititoare de coduri de bare, cantare, etc.Solutii complete de gestiune si vanzare pentru supermarketuri,restaurante si bar-uri.Terminalele POS din ultima perioada au fost importante din Taiwan.In aceasta faza specialistii nostrii pot face propuneri in magazinul unde are loc instalarea sistemului si care includ recomandari privind :amplasarea echipamentelor in magazin ,transferul marfurilor pe raft ,etc,toate avand scopulinbunatatirii functionarii magazinului.Ultima aplicatie dezvoltata este solutie de vanzare mobila pentru agentii comerciali care permite emiterea unui bon sau factura fiscala de pe terminal .Printre clientii care ne recomanda regasiti DOMO RETAIL ,BRD,ASTRA BETTINGS,EURO-GSM,PUBLIC BET,EUROCOLOR RETAIL,TEHNOMARKET ,TOY CONCEPT,ORIFLAME lantul de magazine ELEGANZA, LEONARDO,etc.

 

Sc Microsif Hardware SRL

Sc Micrisif Hardvare SRL a fost infiintata in anul 1996. Numar de angajati: 17 Locul I pe tara in topul firmelor pe anul 2004