You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

BIROTECH Pres SRL

Accesorii finisare documente

Subcategorii

Jogger pentru ordonare/asezare hartie, cu aer.  Nivel vibratie si volum de aer ajustabil.SPECIFICATII TEHNICE:jogger vacumatic pentru ordonare/asezare hartiepoate utiliza hartie de la format A6 pana la 350x480 mmcapacitate de lucru pe ciclu: 100..
5.646,96 Lei
Aparat robust realizat din otel special, conceput sa reziste in conditiile unei utilizari foarte indelungate. Functiile aparatului permit numerotari si inserieri indiferent de numarul de copii ale documentelor. Astfel poate repeta acelasi n..
197,16 Lei
Placute suport taiere cu proprietati de "REGENERARE"Materiale inovatoare cu proprietati de auto-regenerare.Material rezistent si regenerabil in 3 straturi.Rigla de mare acuratete cu scala in cm.Suprafata neteda ce permite scrierea si taierea...
12,40 Lei
Dispozitiv personal de birou, pentru rotunjit colturile cartilor de vizita.Dispozitiv cu carcasa din plastic pentru rotunjit colturile cartilor  de vizita cu uz de birou si secretariat.  La o singura actionare rotunjeste o coala de pana&nbs..
28,52 Lei
Echipament multifunctional semiautomat pentru operatiuni de faltuire si capsare, sau numai faltuire sau capsare, cu un design placut si foarte usor de folosit.Simplu de utilizat:  Doar introduceti colile si aparatul le va capsa manual si faltui ..
4.028,76 Lei
Perforatoare pentru ecusoane...
80,60 Lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)